isko_salminen-010049.jpg
Herrö_Rainbow_2.jpg
Touko-kesäkuu-19.jpg
Kallbåda_2016.jpg
isko_salminen-8060587.jpg
Syys_lokakuu_2016-22.jpg
isko_salminen-010049.jpg

Elämyksiä merellä


SCROLL DOWN

Elämyksiä merellä


 

HIIOHOI

Järjestämme merellisiä tapahtumia ja mieleenpainuvia elämyksiä hienoissa saaristokohteissa. Uskomme, että puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvat kohtaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta ja keskittyä olennaiseen.

Tapahtumamme sijoittuvat huolella valikoituihin off-site kohteisiin sekä omiin tapahtumatiloihimme, Ruusuniemeen ja Herröseen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiin sopiva tilaisuus!

 
Emma_terassi_crop_2017_v2.jpg

Ruusuniemi

Merellinen ja tyylikäs kokous- ja juhlatila palvelee Ruusuniemen kärjessä, vain reilun 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Kauniit tilat tarjoavat nyt tasokkaat ja toimivat puitteet kokouksille, yritystilaisuuksille ja juhlille.

Tutustu tiloihin ja palveluihin Ruusuniemen sivuilta.

isko_salminen-8300022.jpg

Herrö

Herrö on idyllinen puuhuvila kauneimman saaristoluonnon helmassa Espoon Suvisaaristossa. Ajan patinoimassa miljöössä avomeren äärellä mieli rauhoittuu. Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä on reilun kokoinen sauna, jonka pehmeistä löylyistä voi pulahtaa virkistävälle uinnille meren aaltoihin.

Tutustu tiloihin ja palveluihin Herrön sivuilta.

prese-7.jpg

OfF-site kohteet

Käytössämme on monia uniikkeja ja hienoja saaristokohteita, kuten yllä oleva Kallbådan majakka, entinen sotilaslinnakke, veneveistämö ja monia muita saariston helmiä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiva kohde.

 
Herrö_Rainbow_2.jpg

Tapahtumia ympäri vuoden


Tapahtumia ympäri vuoden


 
Johdon_kokous_2017-3.jpg

Off-site KOKOUKSET ja asiakastilaisuudet

Saariston rauha ja merelliset maisemat luovat kokouksille ainutlaatuisen ja inspiroivan tunnelman, jossa ajatukset kirkastuvat. Kokoukseen antavat puhtia herkullinen lounas sekä kahvitarjoilut. Päivän päätteeksi siirrytään nauttimaan rennommasta iltaohjelmasta, jonka aikana keskustelua voidaan jatkaa esimerkiksi saunanlauteilla, olutpruuvissa sekä maittavan illallisen äärellä – tai vain kaunista luontoa ja meren tyrskyjä ihaillen.

Toteutamme ammattitaidolla korkealuokkaiset järjestelyt vaativaankin makuun. Kohteisiimme on saatavissa kaikki tekniset valmiudet kokousten tueksi.

Juhlat.jpg

KESÄJUHLAT

Hiiohoin menestyksekkäiden kesäjuhlien resepti alkaa rentouttavalla merimatkalla kuvankauniiseen saaristoon. Kohteeseen saapuessanne kaikki on valmista: juomat ovat kylmässä, sauna lämpiää ja herkullinen ateria on katettu. Artistikin kenties jo valmistelee esitystään.

Tunnelmallinen kesäilta ja laineiden liplatus viimeistelevät ikimuistoisen illan.

 
Rapujuhlat.jpg

RAPUJUHLAT

Täysmittaiset rapujuhlat ovat rennon tyylikäs ja taatusti hauska tapa viettää iltaa. Tunnelmaan erinomaisesti sopiva juhlapaikkaa on esimerkiksi vanha venehalli, jonne matkataan vaikkapa purjeveneellä tai vesibussilla. Snapseja ja yhteislaulua ei sovi unohtaa, mutta perinteikkäistäkin juhlista on helppo hioa juuri sinun yrityksesi näköiset.

Kun jätät järjestelyt meille, voit itse keskittyä laulamiseen. Sjung hopp faderallan lej!

Pikkujoulut.jpg

Pikkujoulut

Ruskan värit ja talven ensilumet lumoavat saaristossa kävijän. Talveen rauhoittuva tai syksyn myrskyissä kuohuva meri saa rinnalleen lämpimän saunan, myrskylyhtyjen ja takkatulen tunnelmallisen valon sekä korkealuokkaiset tarjoilut.  

Toteutamme tunnelmalliset pikkujoulut saariston rauhassa. Illan aikana syntyvät yhteiset kokemukset vahvistavat tiimihenkeä ja antavat ainutlaatuiset puitteet mukavalle yhdessäololle. Herkullisen illallisen lisäksi voitte nauttia vaikkapa sommelierin loihtimista talvisen mausteisista juomista ja drinkkivinkeistä. Loppuillasta juhlijat kuljetetaan saariston taianomaisesta miljööstä takaisin Helsingin keskustaan.

 
Touko-kesäkuu-19.jpg

Ohjelmat ja aktiviteetit


Ohjelmat ja aktiviteetit


Touko-kesäkuu-21.jpg

PURJEHDUSKILPAILUT

Astu kannelle, reivaa purjeet ja lähde ottelemaan parhaista tuulista! Hiiohoin järjestämät purjehduskilpailut nostattavat tiimihenkeä ja luovat aidon purjehduskilpailun tunnelman rennossa ilmapiirissä. Purjehduskilpailu sopii sekä pienille että isommille ryhmille – mukaan mahtuu tarvittaessa jopa yli 100 henkilöä.  

Järjestämme purjehduskilpailuja sekä pidempinä, kokonaisen päivän kestävinä seikkailuina että lyhyempinä puolipäiväisinä kilpailuina. Aiempaa purjehduskokemusta ei tässä lajissa tarvita, vaan kaikki pääsevät osallistumaan. Kilpailun jälkeen kuuma sauna sekä herkullinen saaristoillallinen odottavat valmiina, ja jännittävän päivän käänteistä riittää juteltavaa.

 
aamukalassa.jpg

KALASTUSRETKET

Raikas meri-ilma ja kalan tarttuminen koukkuun tekevät ihmeitä, kun haluat sitouttaa asiakkaitasi tai vahvistaa tiimisi yhteishenkeä. Aamupäivä vietetään kalastaen, ja lounasta nautitaan esimerkiksi läheisellä luodolla. Päivän päätteeksi matkataan valitsemaanne saarikohteeseen, jossa ammattikokki valmistaa päivän saaliista yhden elämänne maistuvimmista illallisista.

Tähän retkeen kannattaa varata aikaa, sillä kalastuksen kuuluu olla kiireetöntä. Päivän päätteeksi mahtuu kuitenkin erinomaisesti esimerkiksi saunomista tai vaikkapa olutpruuvi. Kalastusretkiä järjestetään myös kesäkauden ulkopuolella. Jos aikainen lähtö ei sovi suunnitelmiisi, matkaan voi lähteä mihin aikaan päivästä tahansa.

 
Olutpruuvi_4.jpg

OLUT- TAI VIININMAISTAJAISET

Nostetaan purjeet ja suunnataan kokka kohti Helsingin edustan kaunista saaristoa. Kaupungin kiireet jäävät taakse, mieli rentoutuu ja aistit virittyvät vastaanottamaan uusia makuja ja tuoksuja. Mikä olisikaan parempi tilaisuus viininmaistajaisille tai olutpruuville?

Viinin- tai oluenmaistajaiset merellä ovat oiva tapa tehdä vaikutus asiakkaaseen tai virkistäytyä työporukalla. Ammattitaitoinen sommelierimme tai olutasiantuntijamme valikoi juomat ja tutustuttaa ryhmäsi niiden kiehtovaan maailmaan. Elämyksellisen päivän kruunaavat ruokailu ja illanvietto yhdessä monista saarikohteistamme.

 
isko_salminen-8061067.jpg

Meditaatio ja jooga

Meditaation sisällyttäminen yrityksesi tilaisuuteen on mitä parhain silta rauhoittumisen ja rentoutuneisuuden äärelle. Meditaatio on voimakas työkalu tietoisen läsnäolon kasvattamiseksi, joka puolestaan voi hetkessä muun muassa vahvistaa yhteishenkeä ja parantaa mielialaa. Asetu meren äärelle nauttimaan luonnon kauneudesta täysin aistein.

 
SUP.jpg

SUP-melonta ja melonta

Sup-melonta on hyvä liikunta-aktiviteetti niin virkistyspäivän aloittamiseen kuin kokouspäivän päättämiseen. Saaristomaisemissa kuntoilu edistää niin mielen virkeyttä kuin fyysistä jaksamista. Sup-melonta on mahdollista kesäkuukausina monissa Hiiohoin kohteissa. 

 
isko_salminen-8061007.jpg

Sauna ja rentoutuminen

Saunominen kuuluu vahvasti Hiiohoin tapahtumiin, sillä se on hyvä tapa rentoutua ja viettää laatuaikaa yhdessä. Saunomista pidetään suomalaisena kansanperinteenä, sekä sillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Meidän saunamme sijoittuvat upeisiin merellisiin kohteisiin ja ovat sen vuoksi usein varustettu ainutlaatuisilla näkymillä.

 
RIB2.jpg

RIB-venesafarit

RIB-vene on vauhdikas ja käytännöllinen tapa matkustaa saaristossa. Liikkuessa RIBillä on mahdollisuus nähdä monia paikkoja lyhyessä ajassa. RIBin raaka voima ja kiihtyvyys tekevät aina vaikutuksen, ja vauhti nousee vaivatta 40–45 solmun lukemiin. Kevyessä aallokossa alukset kulkevat vakaasti, ja nopeus voi nousta jopa 50 solmuun. 

 
Hiiohoi2014-3.jpg

Vesijetit

Vesijetti tarjoaa hauskan ja jännittävän tavan seikkailla upeassa saaristossamme. Vesijettisafarilla maisemat vaihtuvat, merivesi pärskyy ja pääset erityisen lähelle luontoa. Vesijetit sopivat sekä vauhdikkaaseen että rauhallisempaan menoon. 

 
Kallbåda_2016.jpg

Kallbådan


Ainutlaatuiset puitteet keskellä aavaa merta.

Kallbådan


Ainutlaatuiset puitteet keskellä aavaa merta.

Tule ja koe aavan meren rauha. Kallbådan majakka sijaitsee kallioluodolla Porkkalan edustalla, keskellä Suomenlahtea. Neuvostoliitonkin hallussa ollut majakka on nyt kunnostettu entiseen loistoonsa ensimmäistä kertaa sotien jälkeen. Majakkavierailu on harvinainen elämys, sillä luotoa ympäröivän hylkeidensuojelualueen vuoksi rantautuminen alueelle on kielletty ilman erityislupaa.

Kallbådanin majakka tarjoaa arvokkaat puitteet hallituksen kokoukselle, tärkeälle asiakastapaamiselle tai vaikkapa myyntitiimin palkitsemiselle.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tiimillesi tai asiakkaillesi unohtumaton päivä Kallbådan majakalla.

 
isko_salminen-8060587.jpg

Hiiohoi


Hiiohoi


 

Hiiohoissa rakkaus mereen ja saaristoon yhdistyy vankkaan kokemukseen yritystapahtumien järjestämisestä. Luomme mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa. 

Tyylillä toteutettu tapahtuma auttaa yritystänne luomaan entistä syvemmän siteen avainhenkilöihinne ja asiakkaisiinne. Olemme palveluksessanne tapahtuman suunnittelusta lähtien, joten omat resurssinne vapautuvat ydinliiketoimintaanne – ja teille jää aikaa myös tapahtumasta nauttimiseen. Lahjakkaista, asialleen omistautuneista ihmisistä ja yrityksistä koostuvan verkostomme avulla luomme ikimuistoisen tapahtuman
juuri teidän toiveidenne mukaan.

Tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjä saaristossa tapahtuvien elämyksien ja tapahtumien tuottajana. 

 
Syys_lokakuu_2016-22.jpg

Kysy lisää


Kysy lisää


 

Kaikki tapahtumamme suunnitellaan alusta alkaen teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Verkkosivuiltamme ja uutiskirjeistämme löydät ideoita ja inspiraatiota, mutta mielellämme keskustelemme lisää eri vaihtoehdoista ja yrityksesi tarpeista.

Ota yhteyttä!

Näistä vaihtoehdoista olen kiinnostunut
Valitse mistä haluat kuulla lisää
Nimi *
Nimi
Kerro tarpeistasi ja mahdollisista ideoista.
Tilaan uutiskirjeen (noin kerran kuukaudessa) *