isko_salminen-010049.jpg
Kallbåda_2016.jpg
Emma_terassi_crop_2017_v2.jpg
Olutpruuvi_1.jpg
Johdon_kokous_2017-3.jpg
Unknown-4.jpg
Hiiohoi_elosyys_2016-23.jpg
isko_salminen-8060229.jpg
Touko-kesäkuu-19.jpg
Syys_lokakuu_2016-26.jpg
Touko-kesäkuu-9.jpg
isko_salminen-8060621.jpg
isko_salminen-8060587.jpg
Syys_lokakuu_2016-22.jpg
isko_salminen-010049.jpg

Merellisiä tapahtumia


SCROLL DOWN

Merellisiä tapahtumia


 

HIIOHOI!

Haluatko viettää ikimuistoiset juhlat, tehdä lähtemättömän vaikutuksen asiakkaaseesi tai pitää kokouksen inspiroivassa ympäristössä meren äärellä? Hiiohoi järjestää tyylikkäitä, huolella suunniteltuja tapahtumia upeissa saaristo- ja merenrantakohteissa.

Tapahtumiemme peruselementtejä ovat virkistävä merimatka, autenttinen ympäristö, kiireetön yhdessäolo ja nautinnolliset makuelämykset. Kokonaisuuden voi viimeistellä toiveidenne mukaisella ohjelmalla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi purjehduskilpailu, RIB-venesafari, kalastusretki, viinin tai oluen maistelu tai rentouttavat löylyt hyvässä saunassa?


Virittäydy tunnelmaan katsomalla esittelyvideostamme, millaisia mahdollisuuksia ainutlaatuinen saaristomme tarjoaa. Tietoa erilaisista ohjelmavaihtoehdoista löydät alta. Ota yhteyttä, niin järjestetään juuri sinun yrityksellesi sopiva tilaisuus.


Kallbåda_2016.jpg

Kallbådan


Ainutlaatuiset puitteet keskellä aavaa merta.

Kallbådan


Ainutlaatuiset puitteet keskellä aavaa merta.

 

Tule ja koe aavan meren rauha. Kallbådanin entinen majakka sijaitsee kallioluodolla Porkkalan edustalla, keskellä Suomenlahtea. Neuvostoliiton hallussa ollut majakka on nyt kunnostettu entiseen loistoonsa ensimmäistä kertaa sotien jälkeen. Majakkavierailu on harvinainen elämys, sillä luotoa ympäröivän hylkeidensuojelualueen vuoksi rantautuminen alueelle on kielletty ilman erityislupaa.

Kallbådanin majakka tarjoaa arvokkaat puitteet hallituksen kokoukselle, tärkeälle asiakastapaamiselle tai vaikkapa myyntitiimin palkitsemiselle. Haluttaessa vierailu voidaan toteuttaa myös rennommin retkeilyhengessä.

Katso Kallbådanin esittelyvideo alta.

 
 
Emma_terassi_crop_2017_v2.jpg

Ruusuniemi


MERELLINEN kokous- ja juhlatila HELSINGIN VUOSAARESSA

Ruusuniemi


MERELLINEN kokous- ja juhlatila HELSINGIN VUOSAARESSA

 

Tyylikäs ja viihtyisä kokous- ja juhlatila palvelee merellisen Ruusuniemen kärjessä, vain reilun 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. 1970-luvulla rakennetulla puurakennuksella on kiinnostava historia teollisuuden ja politiikan ylimmän johdon edustuskäytössä. Kauniit tilat tarjoavat nyt tasokkaat ja toimivat puitteet kokouksille, yritystilaisuuksille ja juhlille.

Ruusuniemen ainutlaatuinen tunnelma syntyy varmalla maulla sisustetuista monikäyttöisistä sisätiloista, auringossa kylpevästä laajasta terassialueesta ja upeasta merinäköalasta. Kun tähän lisätään huipputason kokoustekniikka, huomaavainen palvelu sekä iso, edustava uima-allas saunaosastoineen, vieraiden viihtyminen on taattu. Skandinaaviset makuelämykset ja illan pimetessä isoihin takkoihin sytytettävät tulet viimeistelevät lämpimän ilmapiirin.

 
 
Olutpruuvi_1.jpg

OLUT- TAI VIININMAISTAJAISET MERELLÄ


Anna merimaiseman avata aistisi.

OLUT- TAI VIININMAISTAJAISET MERELLÄ


Anna merimaiseman avata aistisi.

 

Nostetaan purjeet ja suunnataan kokka kohti Helsingin edustan kaunista saaristoa. Kaupungin kiireet jäävät taakse, mieli rentoutuu ja aistit virittyvät vastaanottamaan uusia makuja ja tuoksuja. Mikä olisikaan parempi tilaisuus viininmaistajaisille tai olutpruuville?

Viinin- tai oluenmaistajaiset merellä ovat oiva tapa tehdä vaikutus asiakkaaseen tai virkistäytyä työporukalla. Ammattitaitoinen sommelierimme tai olutasiantuntijamme valikoi juomat ja tutustuttaa ryhmäsi niiden kiehtovaan maailmaan. Elämyksellisen päivän kruunaavat ruokailu ja illanvietto yhdessä monista saarikohteistamme.

 
 
Johdon_kokous_2017-3.jpg

Johdon kokoukset


Johdon kokoukset


 

Saariston rauha ja merelliset maisemat luovat johdon kokouksille ainutlaatuisen ja inspiroivan tunnelman, jossa ajatukset kirkastuvat. Kokoukseen antavat puhtia herkullinen lounas sekä kahvitarjoilut. Päivän päätteeksi siirrytään nauttimaan rennommasta iltaohjelmasta, jonka aikana keskustelua voidaan jatkaa esimerkiksi saunanlauteilla, olutpruuvissa sekä maittavan illallisen äärellä – tai vain kaunista luontoa ja meren tyrskyjä ihaillen. Toteutamme ammattitaidolla korkealuokkaiset järjestelyt vaativaankin makuun. Kohteisiimme on saatavissa kaikki tekniset valmiudet kokousten tueksi.

 
 
Unknown-4.jpg

Kesäjuhlat


Kesäisen saariston tunnelmaa.

Kesäjuhlat


Kesäisen saariston tunnelmaa.

 

Hiiohoin menestyksekkäiden kesäjuhlien resepti alkaa rentouttavalla merimatkalla kuvankauniiseen saaristoon. Kohteeseen saapuessanne kaikki on valmista: juomat ovat kylmässä, sauna lämpiää ja herkullinen ateria on katettu. Artistikin kenties jo valmistelee esitystään. Tunnelmallinen kesäilta ja laineiden liplatus viimeistelevät ikimuistoisen illan.

 
 
Hiiohoi_elosyys_2016-23.jpg

Rapujuhlat


Helan går!

Rapujuhlat


Helan går!

 

Täysmittaiset rapujuhlat ovat rennon tyylikäs ja taatusti hauska tapa viettää iltaa. Tunnelmaan erinomaisesti sopiva juhlapaikkaa on esimerkiksi vanha venehalli, jonne matkataan vaikkapa purjeveneellä tai vesibussilla. Snapseja ja yhteislaulua ei sovi unohtaa, mutta perinteikkäistäkin juhlista on helppo hioa juuri sinun yrityksesi näköiset. Kun jätät järjestelyt meille, voit itse keskittyä laulamiseen. Sjung hopp faderallan lej!

 
 
isko_salminen-8060229.jpg

Kalastusretket


Lähtekää yhdessä kalaan!

Kalastusretket


Lähtekää yhdessä kalaan!

 

Raikas meri-ilma ja kalan tarttuminen koukkuun tekevät ihmeitä, kun haluat sitouttaa asiakkaitasi tai vahvistaa tiimisi yhteishenkeä. Aamupäivä vietetään kalastaen, ja lounasta nautitaan esimerkiksi läheisellä luodolla. Päivän päätteeksi matkataan valitsemaanne saarikohteeseen, jossa ammattikokki valmistaa päivän saaliista yhden elämänne maistuvimmista illallisista.

Tähän retkeen kannattaa varata aikaa, sillä kalastuksen kuuluu olla kiireetöntä. Päivän päätteeksi mahtuu kuitenkin erinomaisesti esimerkiksi saunomista tai vaikkapa olutpruuvi. Kalastusretkiä järjestetään myös kesäkauden ulkopuolella. Jos aikainen lähtö ei sovi suunnitelmiisi, matkaan voi lähteä mihin aikaan päivästä tahansa.

 
 
Touko-kesäkuu-19.jpg

VAUHDIKAS PURJEHDUSKILPAILU


VAUHDIKAS PURJEHDUSKILPAILU


 

Astu kannelle, reivaa purjeet ja lähde ottelemaan parhaista tuulista! Hiiohoin järjestämät purjehduskilpailut nostattavat tiimihenkeä ja luovat aidon purjehduskilpailun tunnelman rennossa ilmapiirissä. Purjehduskilpailu sopii sekä pienille että isommille ryhmille – mukaan mahtuu tarvittaessa jopa yli 100 henkilöä.  

Järjestämme purjehduskilpailuja sekä pidempinä, kokonaisen päivän kestävinä seikkailuina että lyhyempinä puolipäiväisinä kilpailuina. Aiempaa purjehduskokemusta ei tässä lajissa tarvita, vaan kaikki pääsevät osallistumaan. Kilpailun jälkeen kuuma sauna sekä herkullinen saaristoillallinen odottavat valmiina, ja jännittävän päivän käänteistä riittää juteltavaa.

 
 
Syys_lokakuu_2016-26.jpg

Pikkujoulut


Pikkujoulut


 

Ruskan värit ja talven ensilumet lumoavat saaristossa kävijän. Talveen rauhoittuva tai syksyn myrskyissä kuohuva meri saa rinnalleen lämpimän saunan, myrskylyhtyjen ja takkatulen tunnelmallisen valon sekä korkealuokkaiset tarjoilut.  

Toteutamme tunnelmalliset pikkujoulut saariston rauhassa. Illan aikana syntyvät yhteiset kokemukset vahvistavat tiimihenkeä ja antavat ainutlaatuiset puitteet mukavalle yhdessäololle. Herkullisen illallisen lisäksi voitte nauttia vaikkapa sommelierin loihtimista talvisen mausteisista juomista ja drinkkivinkeistä. Loppuillasta juhlijat kuljetetaan saariston taianomaisesta miljööstä takaisin Helsingin keskustaan.

 
 
Touko-kesäkuu-9.jpg

Ruoka ja JUOMA


Ruoka ja JUOMA


 

Aidot maut kuuluvat olennaisena osana kaikkiin järjestämiimme tilaisuuksiin. Hyvän ruoan ja juoman ystävinä meille on kunnia-asia, että tapahtumiemme tarjoilut ovat ensiluokkaisia. Siksi tuotamme tapahtumiemme ravintolapalvelut yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa.

 
 

SOMMELIER ANTTI UUSITALO

anttiuusitalo.jpg

Antti Uusitalo on palkittu sommelier, joka on tehnyt työtä viinin parissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt mm. Ravintola Elitessä, G.W. Sundmansissa sekä legendaarisessa Savoyssa. Tänä päivänä Antti huolehtii vieraiden viihtymisestä Ravintola Vinkkelissä.

Antin pitämässä maistelutilaisuudessa voidaan tutustua esimerkiksi viineihin, samppanjoihin tai alkoholijuomiin yleisesti. Tilaisuudet ovat rentoja ja viihdyttäviä, mutta taatusti opettavaisia. Kun yhdistät maistelutilaisuuteen illallisen, voit löytää uusi makuja ja vivahteita niin ruoasta kuin juomastakin.

OLUTASIANTUNTIJA MIKKO SALMI

Mikko-8865.jpg

Mikko Salmi on oluen asiantuntija. Hänen panemiaan oluita voi nautiskella muun muassa ravintolapanimo Teerenpelissä sekä maaseuturavintola Hollolan Hirvessä. Mikko myös kirjoittaa oluesta useisiin julkaisuihin.

Mikon pitämä olutpruuvi johdattaa teidät oluiden kiehtovaan maailmaan ja sopii erinomaisesti ohjelmanumeroksi illanviettoon tiimisi tai asiakkaidesi kanssa. Makuelämyksen viimeistelee olutpruuviin sovitettu illallinen.

isko_salminen-8060621.jpg

Merellä liikkuminen


Merellä liikkuminen


 

Meri liittyy tavalla tai toisella kaikkiin tapahtumiimme. Tarjoamme monia erilaisia vaihtoehtoja merellä liikkumiseen. RIB-veneen ja vesijetin kyydissä voitte kokea vauhdin huumaa, purjeveneessä taas matka on vähintään yhtä tärkeä kuin määränpäähän pääseminen. Matkat saarikohteisiimme sujuvat viihtyisästi myös vesibussin tai vesitaksin kyydissä. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

 
 
isko_salminen-8060587.jpg

Hiiohoi


Hiiohoi


 

Hiiohoissa rakkaus mereen ja saaristoon yhdistyy vankkaan kokemukseen yritystapahtumien järjestämisestä. Luomme mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa. Puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvat kohtaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta ja keskittyä olennaiseen.

Tyylillä toteutettu tapahtuma auttaa yritystänne luomaan entistä syvemmän siteen avainhenkilöihinne ja asiakkaisiinne. Olemme palveluksessanne tapahtuman suunnittelusta lähtien, joten omat resurssinne vapautuvat ydinliiketoimintaanne – ja teille jää aikaa myös tapahtumasta nauttimiseen. Lahjakkaista, asialleen omistautuneista ihmisistä ja yrityksistä koostuvan verkostomme avulla luomme ikimuistoisen tapahtuman juuri teidän toiveidenne mukaan.

Tarjoamme tapahtumasuunnittelua ja -tuotantoa läpi vuoden: merellisten tapahtumien kausi jatkuu toukokuusta jouluun, ja talveksi tuomme osaamisemme maan kamaralle.

 

 
Syys_lokakuu_2016-22.jpg

Kysy lisää


Kysy lisää