HUIPPURUOKAA JA LOISTAVAA PALVELUA TILAUKSESTA

Kaipaako tilaisuutesi tarjoiluja? Kokeneet kokkimme valmistavat erikokoisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin moderneja makuja tilauksesta. Laatu on meille catering-palvelussamme kaikki kaikessa: kokkaamme hyvältä maistuvia ja näyttäviä annoksia, pidämme huolta tilaisuutesi onnistumisesta ja suosimme aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Catering by HIIOHOI -palvelun toiminnasta vastaa kymmenien vuosien kokemuksella Oskari Kopio (Haikala Cateringin perustaja). Keittiötiimissämme ovat mukana lisäksi moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara, maailman parhaista Michelin-ravintoloista tuttu Samuel Cole sekä Suomen huippuravintoloissa kokannut, jälkiruokiin ja leivontaan erikoistunut Miiro Tähti.

Tiimimme suunnittelee toiveidesi mukaisesti maistuvat kokonaisuudet istuvista illallisista buffeteihin ja isoihin asiakastapahtumiin. Hyvän ruoan lisäksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme erinomaisen palvelukokemuksen aina tarjouksen teosta tilaisuuden huomaavaiseen ja sujuvaan läpivientiin asti.

Otamme ruoasta syntyvän hiilijalanjäljen vakavasti, ja meiltä löytyy myös ekologisuuden pohjalta suunniteltuja herkullisia menuja. Tarvittaessa tuomme paikalle myös astiaston, tarjoiluhenkilökunnan sekä somistuksen.

Catering by HIIOHOI on entinen Haikala Catering.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuuteenne sopivat tarjoilut!

KEITTIÖTIIMIMME

  • SIMO HARRIVAARA

    KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

    Porista kotoisin oleva Simo on elänyt ja hengittänyt Helsingin ravintolamaailmaa yli 15 vuotta. Jatkuvaa kehittymistä rakastavan miehen ruokafilosofian ytimessä on tunteita herättävä, onnelliseksi tekevä ja mielellään muiden kanssa jaettava ruoka. Ravintola-alaa syvällisesti ymmärtävä ja kehittävä Simo on työssään kiinnostunut vastuullisuudesta, raaka-aineiden laadusta ja alkuperästä sekä hävikin minimoinnista. Simolle on kertynyt matkan varrella myös useita meriittejä, kuten Vuoden Kokki 2024 kilpailun voitto.

    ”Ruokafilosofiani ytimessä on tunteita herättävä, onnelliseksi tekevä ja mielellään muiden kanssa jaettava ruoka. Lisäksi olen kiinnostunut vastuullisuudesta, raaka-aineiden laadusta ja alkuperästä sekä hävikin minimoinnista.”

  • MIIRO TÄHTI

    VUOROMESTARI

    Kuopiolaisen Miiron intohimo ruokaan syttyi jo nuorena. Ennen Hiiohoita Miiro on ehtinyt kokata lukuisissa kotimaisissa huippuravintoloissa Olosta Salutorgetiin sekä catering-legenda Food Campiin. Leipominen ja jälkiruoat ovat Miiron ehdotonta erityisalaa – ykkösenä itse leivottu hapanjuurileipä voin tai munakokkelin kanssa tarjottuna. Vuoromestarina Hiiohoilla työskentelevä Miiro liputtaa vahvojen makumuistojen puolesta. Oma lempiruoka onkin Carbonara-pasta parhaan kaverin äidin tekemänä, pitkäkaulaisesta lasipullosta nautitun Coca-Colan kera.  

    ”Hiiohoilla haluan tarjota asiakkaillemme erinomaisen ruoan lisäksi myös poikkeuksellisen herkullisia jälkiruokia sekä loistavaa leipää. Cateringin osalta intohimonani on viedä koko alan jälkiruokapuolta eteenpäin – suosikkiraaka-aineenani happamat ja vahvan makuiset raparperi sekä tyrni, usein valkosuklaaseen yhdistettynä. Merelliset kohteet tuovat työhön mukaan elämyksellisyyttä ja tiettyä rentoutta – on upeaa olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme laadukkaita irtiottoja arjesta.”

  • Oskari Kopio

    COO

    Oskari on Hiiohoin osakas ja kolmannen polven ravintola-alan yrittäjä, jonka innostus ruokaa kohtaan syttyi jo lapsena. Hiiohoilla Oskari on halunnut alusta lähtien tarjota laadukasta, hyvistä raaka-aineista taidolla valmistettua ruokaa tuotteiden alkuperää, tuottajia ja hiilijalanjälkeä unohtamatta. Vapaa-ajallaan hyvästä kotiruoasta ja laadukkaasta punaviinistä nauttiva toiminnan mies ratkaisee ”kaikki hoituu” -asenteellaan asiakkaiden ongelmat nopeasti.

    Tiimimme haluaa tuottaa laadukkaita palvelu- ja ruokaelämyksiä joka kerta. Siksi on aivan mahtavaa nähdä, miten tyytyväiset asiakkaamme palaavat meille vuodesta toiseen.

  • SAMUEL COLE

    KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

    Keittiöpäällikkönä Hiiohoilla työskentelevä Samuel on ruokaa, kulttuuria ja matkustamista rakastava kokki Australiasta. Surffireissujen grillailusta alkanut kokkausinnostus vei Samuelin alkuun töihin Sydneyn kuuluisaan Quay-ravintolaan. Ura jatkui lukuisissa Michelin-ravintoloissa, mukana esimerkiksi Lontoon kaksitähtinen Dinner by Heston – joka Samuelin aikaan sijoittui upeasti maailman parhaiden ravintoloiden sijalle viisi. Karibian ja Välimeren superjahdeillakin työskennellyt keittiöpäällikkö on ehtinyt pyörittää myös omaa ravintolaa Sydneyn Bondi Beachillä yhdessä Tomi Björckin kanssa – kivuten kolmena vuonna peräkkäin Australian Delicious Magazine -lehden Top 100 -listalle.

    ”Ruokafilosofiani on pysyvässä muutoksessa! Juuri nyt rakastan tarjota asiakkaillemme simppeleiden raaka-aineiden ja klassikkoreseptien pohjalta luotuja, silti aivan uudenlaisia ja yllättäviäkin makuelämyksiä. Inspiroidun monesta; on mahtavaa tutkia katuruokaperinteitä eri puolilta maailmaa ja seurata maailman parhaita ravintoloita – erityisesti niiden naposteltavia, pieniä annoksia, jotka ovat suussa kuin pikkuruisia makupommeja. Omia ehdottomia lempiruokiani ovat nuudelikeitot; esimerkiksi malesialainen, paahdetusta ankasta tehty laksa, aromaattinen vietnamilainen pho tai samettinen japanilainen ramen.”