TERVETULOA LOISTAVAN RUOAN ÄÄRELLE

Kiitelty keittiömme on itsessään syy järjestää tilaisuus: laadukkaista satokauden raaka-aineista taidolla valmistettu ruoka on meille kunnia-asia. Erinomaisen ruoan tukena ovat laadukas viini- ja juomavalikoima erikoisuuksineen sekä alusta asti huomaavainen, henkilökohtainen palvelu.

Huippuosaajista koostuvaa keittiötiimiämme vetää moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara (mm. Vuoden Kokki 2024 kilpailun voittaja). Ydintiimiin kuuluu lisäksi maailman parhaista Michelin-ravintoloista tuttu Samuel Cole sekä Suomen huippuravintoloissa kokannut, jälkiruokiin ja leivontaan erikoistunut Miiro Tähti.

Tilaisuuksiimme on saatavilla monipuolinen valikoima huolella laadittuja Hiiohoin menuja. Mukana ovat sesonkien tuoreimpia raaka-aineita hyödyntävät, pöytiin tarjoiltavat Signature-menut, herkulliset buffetit, suosittu Grillimenu sekä kokouspäivien tarjoilut aamiaisesta lounaaseen ja kahvitarjoiluihin. Suunnittelemme menuja myös toiveiden mukaan. Kaikissa tilaisuuksissamme on paikalla oma kokki ja tarjoiluhenkilökunta.

Omien kohteidemme lisäksi Hiiohoin erinomainen ruoka ja palvelu ovat tilattavissa myös omiin tiloihinne. Katso lisää Catering by HIIOHOI.

”Ruokafilosofiani ytimessä on tunteita herättävä, onnelliseksi tekevä ja mielellään muiden kanssa jaettava ruoka. Lisäksi olen kiinnostunut vastuullisuudesta, raaka-aineiden laadusta ja alkuperästä sekä hävikin minimoinnista.”

– Simo Harrivaara, keittiöpäällikkö